25/01/2021

Ένα σούπερ μάρκετ στη Δανία βρίσκει ένα λαμπρό κόλπο τιμολόγησης για να σταματήσει την μεγάλη αποθήκευση απολυμαντικών χεριών.

Ενώ σε όλο το Διαδίκτυο γελούν με τους ανθρώπους που αποθηκεύουν χαρτί υγείας από τα σούπερ μάρκετ σε όλο τον κόσμο, υπάρχουν και άλλα δύο πράγματα ιδιαίτερα δύσκολα για να αγοράσετε αυτές τις μέρες. Μάσκες και αναπνευστήρες και ιατροτεχνολογικά γάντια μιας χρήσης είναι μεταξύ τους, αλλά ας μην ξεχνάμε ένα στοιχείο το οποίο ήταν σημαντικά πιο δημοφιλές από το συνηθισμένο. Φυσικά, ναι, φυσικά, είναι το απολυμαντικό χεριών. Ενώ οι άνθρωποι αγοράζουν απολυμαντικά χεριών σαν τρελοί, αυτό το σούπερ μάρκετ στη Δανία κατέληξε σε έναν τρόπο μεγαλοφυίας για να τερματίσει σε αυτό με αυτό το απλό αλλά λαμπρό τιμολόγιο τέχνασμα.

Αυτός ο τύπος μοιράστηκε στο Twitter μια ιδέα της δανέζικης αλυσίδας σουπερμάρκετ για να σταματήσει τους ανθρώπους από το απολυμαντικό χεριών.

Το σούπερ μάρκετ “Rotunden” στη Δανία θεωρεί ότι είναι το πιο όμορφο σουπερμάρκετ της Δανίας και περιγράφει τον εαυτό του ως ένα αποκλειστικό εμπορικό περιβάλλον με σεβασμό στην  καθημερινή ζωή. Προφανώς, οι αξίες τους είναι επίσης ανθρώπινες ώστε να μην ενδιαφέρονται μόνο για την πώληση όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά και για να φτάσουν το προϊόν σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Προφανώς, το κατάστημα πωλεί τώρα ένα μπουκάλι απολυμαντικό για 40 DKK (4,09 δολάρια) ενώ δύο μπουκάλια κοστίζουν 1,000 DKK (95 δολάρια)

Πιστοποιήσεις εικόνας: _schuermann

Όπως και σήμερα πολλά σούπερ μάρκετ, βίωσαν πρόσφατα άτομα που προσπαθούσαν να αποθηκεύσουν ορισμένα προϊόντα και θεώρησαν ότι δεν μπορούσαν απλώς να το αφήσουν έτσι και θα έπρεπε να κάνουν κάτι. Ως εκ τούτου, ήρθε με μια αρκετά ασυνήθιστη ιδέα τιμολόγησης για το απολυμαντικό χέρι που πωλούν αφού διαπίστωσαν ότι κάποιοι άνθρωποι αγοράζουν πάρα πολύ από αυτό.

Το ίδιο το κατάστημα πήρε στο στο Facebook για να εξηγήσει τα κίνητρά τους πίσω από αυτή την τιμολόγηση

“Αγαπητοί πελάτες,
Έχουμε μεγάλη ευθύνη να διατηρήσουμε την επιχείρηση σε λειτουργία και μπορούμε να το κάνουμε μόνο με τη βοήθεια και την κατανόηση του καθενός. Μπορούμε να βοηθήσουμε  με τον ακόλουθο τρόπο:
Ζητάμε από όλους τους πελάτες να σεβαστούν την απόσταση μεταξύ τους και των συναδέλφων μας.
Ψεκάστε  (πιθανόν να καθαρίσετε ή να πλύνετε) τα χέρια μακριά από την είσοδο και να χρησιμοποιήσετε γάντια.
Αν είστε οικογένεια, παρακαλώ επιτρέψτε σε ένα μόνο άτομο να αγοράσει τις αγορές εάν είναι δυνατόν.
Μπορεί να υπάρχουν στιγμές που περιορίζουμε πόσους πελάτες δεχόμαστε στο κατάστημα ταυτόχρονα. Θα ενημερώνεστε για οποιεσδήποτε λειτουργικές αλλαγές στο Facebook. Φροντίστε και ευχαριστήστε για την κατανόησή σας “, αναφέρουν στην επιστολή.

Οι περισσότεροι άνθρωποι αγάπησαν την ιδέα, αλλά μερικοί ήταν πεπεισμένοι ότι υπήρχαν καλύτεροι τρόποι για να σταματήσουν τη συσσώρευση

Πηγή:..boredpanda