20/01/2021

Έλληνες ενώνονται για να χειροκροτήσουν τους υγειονομικούς εργαζόμενους που μάχονται τον κοροναϊό

Χιλιάδες Έλληνες εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους στο υγειονομικό προσωπικό στο front-line του coronavirus με χειροκροτήματα από τα μπαλκόνια τους την Κυριακή στις 9 μ.μ.

“Καλωσορίζουμε για πέντε λεπτά τους ανθρώπους που αγωνίζονται για μας. Το υγειονομικό προσωπικό. Θέλουμε τα χειροκροτήματα μας να ακουστούν σε κάθε νοσοκομείο ώστε να μπορούν να πάρουν θάρρος για τις επόμενες μέρες », λέει ένα μήνυμα που διαδίδεται μέσω Facebook, Twitter και άλλων πλατφορμών κοινωνικών μέσων.

Χειροκρότημα για τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το σύνολο του υγειονομικού προσωπικού στην πρώτη γραμμή μιας πρωτόγνωρης μάχης.
Η Ελλάς ευγνωμονούσα!

Σε όλους εσάς τους “Αφανείς ήρωες”
που είστε στην πρώτη γραμμή για την υγεία μας, καλή δύναμη…κρατάτε γερά!!!

#ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ……!!!

Οι Έλληνες καλούνται να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Ισπανίας, όπου οι οικογένειες βγήκαν σε μπαλκόνια, άλλοι έφτασαν έξω από τα παράθυρα για να φωνάζουν και να χτυπούν ανάμεσα σε κραυγές του “Viva los medicos” – Long Live Doctors !.

Η αυθόρμητη πράξη ευγνωμοσύνης ήρθε στις 22:00 το Σάββατο, λίγα μόλις λεπτά αφού ο ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεζ έδωσε τηλεοπτική διεύθυνση στο έθνος, ενημερώνοντάς τον ότι όλοι θα περιοριζόταν στα σπίτια τους, εκτός από να κάνουν σύντομα ταξίδια για να αγοράσουν προμήθειες.

Πηγή:greece.greekreporter