27/01/2021

Άνθρωπος έδεσε τον σκύλο του στη μέση του δρόμου και έφυγε – Μπερδεμένος ο σκύλος τον περίμενε

«Αναρωτιέμαι… πού είναι το θάρρος, σε ποια κρυμμένη γωνιά συνείδησης βρίσκεις τη δύναμη να σφυρίζεις στο σκύλο σου και να λες ′′ Έλα, πήδα πάνω, θα σε πάω βόλτα με το αυτοκίνητο,” Και μετά να τον αφήνεις δεμένο σε ένα άγνωστο μέρος, και να φεύγεις ενώ σε κοιτάζει μπερδεμένο και χωρίς να το πιστεύει, γιατί αυτό δεν θα το περίμενε από σένα! Και αναρωτιέμαι… μπορείς να αποκαλείς τον εαυτό σου άνθρωπο που είναι ικανός γι ‘ αυτό;»

 

Σύμφωνα με την καταγγελία που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, ένας “άνθρωπος” άφησε δεμένο τον σκύλο του για άγνωστο λόγο στη μέση του δρόμου και έφυγε προκαλώντας πληθώρα αρνητικά σχόλια χρηστών.

Διαβάστε την ανάρτηση:

Αναρωτιέμαι… πού είναι το θάρρος, σε ποια κρυμμένη γωνιά συνείδησης βρίσκεις τη δύναμη να σφυρίζεις στο σκύλο σου και να λες ′′ Έλα, πήδα πάνω, θα σε πάω βόλτα με το αυτοκίνητο,” Και μετά να τον αφήνεις δεμένο σε ένα άγνωστο μέρος, και να φεύγεις ενώ σε κοιτάζει μπερδεμένο και χωρίς να το πιστεύει, γιατί αυτό δεν θα το περίμενε από σένα! Και αναρωτιέμαι… μπορείς να αποκαλείς τον εαυτό σου άνθρωπο που είναι ικανός γι ‘ αυτό;

Πηγή: hairt